Jólét

"Egy civilizáció sikere nemcsak esztétikai teljesítményében mérhető, hanem – ami még fontosabb –, polgárai életének időtartamában és minőségében is."
– Dr. Niall Ferguson
"Hudson River Waterfront, N.Y.C.", oil on canvas by Colin Campbell Cooper. Included in the view are the Woolworth and Singer buildings, then the first and second tallest buildings in the world.

Eszmék, amit jobbá
teszik a világot.

Miért számít a jólét?

A jólét egy olyan rendszer eredménye, amelyben minden egyén élvezheti saját munkájának gyümölcsét. Ahhoz, hogy az innováció, az önkéntes csere és piaci verseny révén valóban még szebb jövőt biztosíthassunk, fontos, hogy újra elkötelezetté váljunk a gazdasági ismeretek megszerzése, az oktatás, valamint a magántulajdon megvédése mellett. Létfontosságú megértenünk azokat az erényeket és erkölcsi alapokat, amelyek lehetővé teszik a piac mechanizmusainak, például az önkéntes szerződéseknek a működését. Ugyanez a rendszer teszi lehetővé az egyének számára, hogy mások szükségleteinek kielégítését támogatva javítsanak életükön.

A Common Sense Society pártfogolja azokat a jövőbeli vállalkozókat és politikai döntéshozókat, akik előmozdítják a szabadságot és új lehetőségeket teremtenek saját közösségeikben. A CSS példának látja azon hétköznapi férfiak és nők sikereit is, akiknek találékonysága, áldozatkészsége és szorgalma hozzájárult a jelenlegi, általunk élvezett jóléthez.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen híreinkről.


Hírlevelünkben értesítjük Önt közelgő rendezvényeinkről, kiadványainkról és arról, hogyan kapcsolódhat be a magyarországi Common Sense életébe. Privacy Policy.
Thank you for signing up!
Oops! Something went wrong while submitting the form.