Helyszínek

St. Stephen's Basilica in Budapest, Hungary.

A Common Sense nemzeti szervezeteiről

A Common Sense Society-t amerikai és európai egyetemisták vitafórumként hozták létre 2009-ben. Céljuk az volt, hogy jobban megismerjék azokat az elveket, amelyek történelmünket alakították és amelyek jövőnket is nagyban meghatározzák. E törekvés révén a Common Sense Society a józan észt, azaz a "sensus communis-t" ünnepli és vele mindazt, amit civilizációnk révén elsajátítunk.

Az alapítás óta mára jelen vagyunk szerte Európában és az Egyesült Államokban is. CSS nemzeti szervezetek működnek Magyarországon, Hollandiában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.

A CSS a jövő vezetőit pártfogolja, mindazokat, akik a szabadság pártján állnak. Látókörük szélesítését a rendszeres találkozók, viták, panelbeszélgetések, előadások, műhelyek, filmvetítések és könyvbemutatók, valamint a szabadságról, a jólétről, és a szépségről folytatott további eszmecserék alkalmai adják. Vezérelveink, amint azt a történelem is tanúsítja, jelentik az emberi boldogság és a virágzó társadalom alapját. Az elmúlt évszázadokban tett próbálkozások és tévedések bebizonyították számunkra: az eszméknek következményei vannak.

Students participating in 2017 CSS event at the Budapest Music Center in Budapest, Hungary.

Nemzeti szervezetek

A CSS nemzeti szervezetei jelen vannak az Egyesült Államokban és szerte Európában. További információ hamarosan!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen híreinkről.


Hírlevelünkben értesítjük Önt közelgő rendezvényeinkről, kiadványainkról és arról, hogyan kapcsolódhat be a magyarországi Common Sense életébe. Privacy Policy.
Thank you for signing up!
Oops! Something went wrong while submitting the form.